12 nov 2013

Nova comanda samarretes

Benvolgut soci/-a:

A causa de les diverses peticions per part de molts de vosaltres, obrim un nou termini per sol·licitar tant la samarreta de l'agrupació (Nike roja), com la de la secció running (Tuga Blava). 

Per sol·licitar aquestes samarretes s'haurà d'enviar un mail a lagrupaturmell@hotmail.com indicant les dades del soci i la talla requerida. (Hi ha tallatje d´home i de dona)


L´Agrupació no es fa responsable que, una vegada rebudes les samarretes, la talla no sigui la més adequada per al sol·licitant, per la qual cosa s'aconsella verificar la talla correcta amb algun dels socis que ja disposin d'elles.

El termini màxim per realitzar la sol·licitud serà fins al 14 de Decembre de 2013. 


Tancat el termini de sol·licituds, s'enviarà un mail a cada interessat amb el preu final de la samarreta(*); després d'aquest mail, hauran de confirmar novament la seva sol·licitud i procedir al pagament de la mateixa segons les instruccions que es detallaran. En cas que el preu final de la comanda no fora del seu grat, podrà anul·lar la seva comanda sense cap compromís per la seva banda.

Recordem que la samarreta de la secció running, és "exclusivament" per a carreres i esdeveniments relacionats amb el running.

(*) No podem anticipar el preu de les samarretes posat que els preus varien en funció de la quantitat sol·licitada. Per això hauran de tornar a confirmar o anul·lar la comanda, una vegada tancat el termini de sol·licituds i puguem obtenir el pressupost més ajustat possible.

Moltes gracies a tots/-es.


0 Comentaris: