4 nov 2013

Nova Imatge -

Benvolguts socis/-es:

Com podeu veure ens hem renovat i des d'avui comencem amb una nova imatge en el blog. Volem que sigui un blog més actiu, amb més informació i mes serveis al soci. Poc a poc anirem ampliant la informació de totes les activitats i projectes que tenim pensats per a vosaltres.

D'altra banda, com sabeu, teniu un correu a la vostra disposició per a qualsevol consulta o requeriment que sol•liciteu :  lagrupaturmell@hotmail.com

I aprofitant el llançament de la nostra nova imatge en internet, volem aprofitar per dedicar unes línies en referència a la que va ser la II Cursa i Marxa de Muntanya Trencamoles. És difícil plasmar en paraules l'enormement agraïts que estem, des de l'organització, a tots els que vau fer possible aquest nou èxit.

Enrere queden les matinades per preparar i netejar el recorregut, enorme l'esforç de tots aquells que, sense motiu algun, heu col•laborat durant aquests mesos. Agrair també a tots i cadascun dels quals aquest 20 d'Octubre us vau posar a la nostra disposició realitzant impecablement les funcions assignades, i fent que tots els participants rebessin el tracte que es mereixen.

A tots els establiments col•laboradors, sense els quals no podríem haver arribat al nivell que vam oferir a tots els visitants. Al banc d'aliments per donar-nos l'oportunitat de ser solidaris i per descomptat a tots els que vam aportar els nostres aliments, amb una recaptació de mes de 500 kg. Va ser un dels actes que més ens va omplir d'orgull i va demostrar que tant visitants, participants com a veïns estem units quan se'ns requereix una causa d'aquesta índole.

Per descomptat no podem oblidar a tot el poble de Xert en general, tant per animar en l'entrada en meta com per escampar-se pel terme animant i donant calor a tots participants. Hem presentat gairebé 5.000 fotografies, cosa mai vista, així que no podem obviar a tots aquells que desinteressadament van estar hores davant de les seves càmeres per poder, posteriorment, oferir una bonica instantània del seu pas per la nostra localitat.

I per descomptat, el nostre més sincer agraïment a tots els participants, a tots els que vau donar un color especial al poble de Xert. Finalment 537 va ser la xifra dels que vau prendre part de la II Cursa i Marxa de Muntanya Trencamoles, que al costat d'acompanyants, veïns i visitants, van fer de Xert, per unes hores, una festa de l'esport de muntanya.

Segurament ens haurem deixat a algú pel camí, i des d'aquí ja avancem les nostres disculpes, però el ventall de socis, amics, col•laboradors, participants etc .. és tan gran que és molt difícil fer referència a tots.

Simplement ens queda dir que ha estat un plaer organitzar la II Cursa i Marxa de Muntanya Trencamoles i ja que, gràcies a tots vosaltres ha estat un èxit, des d'aquí us emplacem per al proper 2014 i poder així organitzar, la nostra tercera edició.

El nostre més sincer agraïment a tots els que heu posat el vostre granit d'il•lusió en aquest projecte.

De tot cor, moltíssimes gràcies.

0 Comentaris: